Comenzi rapide : abogprint@gmail.com
   Fix: 0341 192 143 Mob: 0766 584 659  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro).

Site-ul Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro) este operat de societatea SC Promo Print Design 35 SRL, cu sediul in Aleea BARAJUL LOTRU 11 Bucureşti sect 3, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/1732/2018.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro) si a tertilor cu care Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Promotionale Personalizate (print-publicitate.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.