Comenzi rapide : abogprint@gmail.com
   Fix: 0341 192 143 Mob: 0766 584 659  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Despre noi

Suntem agentie de publicitate full-service care ofera clientilor sai servicii de creatie si productie publicitara la cele mai inalte standarde de calitate.
 
Tipografie Offset tip "magazin online", cu Cos de Cumparaturi si zona de Checkout cu un singur pas, un model de siguranta, transparenta si profesionalism in mediul online. Executam produse de tipografie in tiraje mici si medii la o calitate superioara si la preturi competitive, cu livrare rapida pe tot teritoriul Romaniei. Produsele noastre variaza de la Carti de Vizita , Magneti publicitari, Odorizante Auto Personalizati ,  fluturasi, pana la foi cu antet, afise, calendare , felicitari si carti postale.

Cui ne adresam?
Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice "afaceri mici" cat si consumatori mari, in principiu cei care au nevoie de produse de tipografie in tiraje mici si medii , la o calitate superioara si cei care doresc sa beneficieze de un sistem de comanda electronica, a unor astfel de produse.

Datele noastre de identificare Sc Provider 4You SRL  , C.U.I.
34763643
 , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8504/2015, cu sediul str Arh.Grigore Ionescu 63 B Sector 2  Bucuresti